High Heels
Ik ben een alleenstande vrouw van 40 plus en ik zoek man voor relatie of voor regelmatige sex. Na successverhalen van mijn vrienden en vriendinnen doe ik ook een pogind om via een datingsite een leuke man te vinden. Sex is wat ik zoek in eerste instantie. Vroeger was ik een huisvrouw en mijn man kon niet stoppen met vreemdgaan maar nu ben ik vrijgezel en ik geniet een beetje van mijn vrijheid. Maar toch wil ik vaste relatie met een man. Dat betekent niet dat ik direct samen wil wonen, ik wil kijken hoe dat gaat, misschien komt er wat meer tussen ons dan alleen sex. Ik hou van klassieke sex tussen man en vrouw en geen vreemde dingen of extra mensen bij. Ik ben gek op mooie lingerie en hoge haken. Ik val op sterke mannen, als je een beetje mollig bent vind ik dat een pluspunt. Vind je mij leuk dan maken we snel een afspraak. Sms me wat je daarvan vidnt.