Mijn dikke kutjantineMijn naam is Jantine. Ik ben 38 jaar en ik ben een blanke dikke vrouw, ik kom uit Uithoorn. Ik heb lange bruine haren en bruine ogen. Ik ben 1,68m lang en weeg mischien veel te veel maar ik vind het niet erg. Ik ben een rubbens vrouw met volle viguur. Ik ben netjes en hygi├źnisch verzorgd en scheer mijn kutje. Ik ben sinds enige tijd weer single en wil dat voorlopig ook zo houden ­čÖé
Ik ben op zoek naar sexrelatie. Een relatie gebaseerd op lust zonder gezeur erom heen. Ik zoek een lekkere en leuke man voor regelmatig sex-contact. Dit kan plaatsvinden of bij jou thuis, in een hotel/motel of bij mij thuis. Ik woon op mezelf in een ruim appartement dus er zijn mogelijkheden te over. Een paar uurtjes lekker genieten tijdens een stevige vrijpartij of een compleet sex marathon week-end van 2 of 3 dagen waarbij we allebei niet of nauwelijks uit de slaapkamer komen.
Qua sex hou ik niet van extreme zaken zoals SM, plassex en andere vage dingen. Ik hou wel van pijpen, beffen, (tong)zoenen en gewoon een lekkere, stevige vrijpartij.
Nou man als jij ook vindt dat we de condoom-industrie een flinke boost moeten geven en je zoekt nog steeds iemand voor regelmatig sexcontact, sms me dan gerust
Als sms met een duidelijke beschrijving van jezelf en wat je precies wil, kunnen we dan eerst een keer buiten de slaapkamer afspreken.