VROUW 52 JAAR, VENLO

stuur Froukje uit Venlo een gratis berichtjeLeuke spontane rijpe vrouw (52 jaar) vol energie, vrolijk, ondernemend, zoekt een man. Ik ben alleenstand. Mijn kinderen zijn al zelfstandig en ik heb heel veel vrije tijd. Elke dag ga ik een uurtje fietsen en elke 2de dag nog een uurtje zwemmen. Ik mis een leuke man om na een leuke dag samen op bed films te kijken en met elkaar te vrijen. Ik heb niet zo veel nodig, ik heb geen eisen behalve intelligentie. Sorry maar ik geil niet op stomme mensen. Het zou heel leuk zijn als we gewoon kunnen praten. Waarover? Dat zien we wel natuurlijk. Wat sex betreft heb ik genoeg aan 1 keer per dag. Meer kan, minder ook. Alweer geen eisen. Wil je mij leren kennen stuur mij een smsje. Hopelijk tot snel. Froukje

Contactgegevens van Froukje uit Venlo