IK ZOEK LEUKE MAN VOOR SEX EN MEER

stuur Benthe uit De Hoogte, Groningen een gratis berichtjeHoi!
Als je nog een keertje wat spannends zoekt, ik ben Benthe, 1m71 lang, net 33 jaar, knap, blond, sexy en woonachtig in de wijk De Hoogte in Groningen. Ok, een beetje meer over mezelf. Wat willen mannen weten? Waarschijnlijk of ik mooi ben. Hier plaats ik een foto van mijn gezicht, je kunt het zelf zien. Mijn figuur is mooi. Ik heb geen overgewicht en ben ook niet te dun. Ik heb borsten maat C, ronde billen. Ik sport niet maar zie er sportief uit. Wat nog? Mijn hobby is paardrijden. Dat doe ik sinds ik een kind ben. Waarom zit ik op een sexdating site? Omdat ik dat een makkelijke manier vind om aan een leuke man voor sex te komen. Als ik bijvoorbeld ga stappen en zoeken dan is de kans niet zo groot dat ik de juiste man tegen kom. En dan ook dat hij ook zoekt wat ik zoek. Op mijn werk zie ik ook niet zo veel want ik heb alleen maar vrouwelijke collega’s. Wie ik zoek? Een leuke man, hier ben ik niet origineel in. Een sympathieke gezellige man om te praten, om iets actiefs samen te doen en natuurlijk om mee te sexen. Sex is belangerijk voor mij. In mijn laatste relatie had ik maandenlang geen sex gehaad want mijn vriendje had er geen interesse in. Ik hoop op een man die wel van sex houdt. Die geen zuurpiet is, die actief is. Dat zou genoeg zijn. Wil je meer weten sms me. Groetjes, Benthe.

Contactgegevens van Benthe uit De Hoogte, Groningen